Mentoring bij change tracks

Veranderingen, cultuurtransformaties of fusies vergen een doordachte en specifieke aanpak. 
Als mentor & challenger helpt B21 je op weg om van je change traject een succes te maken.

Bij grotere projecten werk ik samen met collega experten om jouw change traject in goeie banen te leiden.

Mijn expertise?
begeleiding bij fusies of overnames of nieuwe generaties in familiebedrijven
digitalisering van bedrijfsprocessen, implementatie van een ERP-pakket
- 360° human capital scan: personeelsengagement en tevredenheid verhogen
- meting van het verander-vermogen van je organisatie
- invoering van een veerkrachtige bedrijfscultuur waarin open feedback de standaard is
- teamoptimalisaties want succesvolle change trajecten vergen topteams

Begeleiding bij de implementatie van je transformatie of integratie-traject

Ben je op zoek naar een partner die naast je staat om je verandering in goeie banen te leiden?
Hand in hand analyseren we de uitdaging waar je door gaat. We leggen doelen vast, meten de gap, maken we het implementatie-plan op, en zorgen we voor de effectieve uitwerking en nazorg. We kijken binnen je organisatie wie welke taken op zich kan nemen. Uiteraard kan je ook rekenen op mijn uitgebreide netwerk van experten in de nodige domeinen (IT architectuur, hard HR, communicatie..)

Deze mentoring is maatwerk, op maat van jou organisatie. Reken op no-nonsense evidence based advies en massa's challengende vragen zodat jij met een gerust gemoed doordachte beslissingen en acties kan nemen richting de gewenste shift.

Op zoek naar een interactieve workshop?

Heb je een specifieke uitdaging voor de boeg? Vertel het me! Ik ben zowel thuis in de soft als de hard side van change trajecten. Reken op massa's tips en tricks die je direct kan toepassen op de werkvloer.

Investering: 800€/1/2d of 1300€/d excl. BTW incl. voorbereiding van de coach (max. 12 deelnemers)

Human Capital Scan of verandervermogen-scan? Maak je verandering meetbaar!

Wil je voorbereid aan je veranderingstraject starten? Start dan met een human capital scan als nulmeting. Deze nulmeting legt bloot waar in je organisatie de 'early adapters' zitten, hoe groot de weerstand is die je kan verwachten, wat je medewerkers écht belangrijk vinden, hoe geëngageerd ze zijn. Kortom, wie de opmaak van de doelgroepanalyse en commnicatieplan au serieux wil nemen, baseert zich op facts en figures.

Doorlooptijd: minimaal 4 weken na aanlevering van de mailadressen
Investering
: 800€ fix + 30€/per respondent excl. BTW (min. 30 respondenten)

Vanuit Voka zijn we al voor verschillende sessies rond change management met Magali in zee gegaan. Telkens met een succesvol resultaat. Deelnemers zijn erg enthousiast over haar aanpak die ik alleen maar kan typeren als "deskundig, gestructureerd en warmhartig". Magali heeft een natuurlijke rustige aard waardoor ze bij individuen een open communicatie kan losmaken. Door de verschillende voorbeelden die ze kan geven vanuit haar eigen praktijkervaring is haar aanpak erg inspirerend. Mede dankzij de juiste vraagstelling die ze hanteert maakt ze bij mensen een zelfreflectie los waarnaar je op zoek bent in een professionele coach. Ik kijk er alvast naar uit om in de toekomst nog meer met haar te kunnen samenwerken.

Magali is een gedreven creatieve go-getter met het hart op dejuiste plaats. Op een naturelle manier weet ze alle partijen rond tetafel te overtuigen en te enthousiasmeren - altijd respectvol enpositief. Een super aangename dame om mee samen te werken.Zeker aan te bevelen!

Persoonlijke aanpak en feedback over concrete zaken. Ik kan Magali zeker aanraden, ze heeft heel wat expertise in deze materie.

Magali, je goeie reputatie was nooit ver uit de buurt en zal nogwel even blijven hangen bij ons. De samenwerking was voor velen hier een verademing en genoegen. Bedankt!

Reken op bijzonder veel aandacht voor jouw individuele situatie. Adviezen zijn doordacht, duidelijk en to the point. Nuttige waarschuwingen. Ik ben bijzonder tevreden!

Ready for the next chapter?

Ready for the next chapter?

B21 | Go beyond!

Als challenger in hart en nieren daag ik Jou uit om het Verschil te maken!
Pak uitdagingen aan met meer Goesting, Durf en Balans.

- loopbaanbegeleiding
- individuele coaching
systemische therapie
- artwork